Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.

W SKYGLIDE SHORT

Shorts og løpebelte i ett!
HOKA Skyglide Short har plenty av oppbevaringsmuligheter uten at det går på bekostning av ypperlig funksjonalitet. Shortsen er en klassisk 2in1-løsning med innershorts. Denne er eksepsjonelt tynn, fleksibel og komfortabel mot huden. Også på innershortsen finnes det meshlommer langs låret.

I linningen øverst er det flust med fleksible meshlommer som kan romme alt fra telefonen, løpejakka eller ernæring. I tillegg er det to hemper foran og bak på linningen, hvor du kan feste ting som staver, karabinkroker etc. Linningen generelt er høy, stretchy og sitter utrolig komfortabelt på plass.

Materialet i over-shortsen er behandlet med DWR-belegg. DWR står for Durable Water Repellent, ergo vann preller av i stedet for å trekke seg inn.

Alt i alt er dette en shorts som scorer skyhøyt på komfort, lett vekt og funksjonalitet, samtidig som alle oppbevaringsmulighetene er en ekstra bonus. Bruker du ikke lommene, merker du dem ikke – når du trenger dem, er de der! Det at oppbevaringen sitter så tett inntil kroppen som mulig er avgjørende for å kunne bevege seg aerodynamisk og fritt. Med Skyglide Short kan du bunkre opp med både softflaske, mobil og gels, uten at det forstyrrer løpsopplevelsen.

  • Løpebelte og shorts i ett
  • Materialer: Overshorts: 83 % resirkulert DWR-polyester, 17 % elastan. Innershorts: 81 % polyamid, 19 % elastan.
  • Stropper i linningen til feste av flaske, staver etc.
  • Ekstra lommer på innershortsen.
  • Vannavvisende
W SKYGLIDE SHORT
W SKYGLIDE SHORT
W SKYGLIDE SHORT
PRODUKTDETALJER
Størrelse:
XS-XL
Anbefalt bruk:
Løping, trening og tur
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Tecton X 3 er en
game changer!

Nyheten Tecton X 3 ble lansert akkurat i tide til verdens mest prestisjefylte terrengløp, UTMB i Chamonix. Med hundre prosent PEBA-skum i mellomsålen og oppgradert overdel, har skoen vakt oppsikt i terrengmiljøet. Vi har spurt et knippe utøvere om deres dom etter noen uker med testing.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN