Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CIELO FLYX

Med en sålehøyde helt på limit blir Cielo Fly X den mest energiske piggskoen på banen!
Når det gjelder demping, sverger HOKA til en dedikert «more is more»-filosofi, og det samme gjelder for piggskoen Cielo Fly X. De som tok spansk eller fransk på skolen, vil ane at «Cielo» har noe med himmel å gjøre, og siden HOKAs overordnede mission er å skape sko som gir deg følelsen av å fly, får du med andre ord dobbelt opp i denne modellen.
  • I Cielo Fly X er sålehøyden dratt opp til maks jamfør World Athletics sine standarder for banesko, nemlig 25 millimeter. Materialet er et responsivt og livlig PEBA-skum – ikke for mykt, slik at det svarer godt mot banedekket.
  • Platen har en sammensatt funksjon, som både sørger for framdrift og snert, samtidig som den fungerer som fundament for de seks piggene.
  • Overdelen er i tynt og pustende engineered mesh og sitter som støpt på foten. Alt i alt er dette en sko som takler alt fra 1500-meter til 10 000 meter.
  • OBS! Fra 1. november 2024 er maksgrensen satt til 20 mm sålehøyde, jamfør World Athletics sine standarder for banesko.
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
U CIELO FLYX
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
25 mm i hel. 25 mm i forfot. 0 mm dropp.
Vekt:
164 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Tecton X 3 er en
game changer!

Nyheten Tecton X 3 ble lansert akkurat i tide til verdens mest prestisjefylte terrengløp, UTMB i Chamonix. Med hundre prosent PEBA-skum i mellomsålen og oppgradert overdel, har skoen vakt oppsikt i terrengmiljøet. Vi har spurt et knippe utøvere om deres dom etter noen uker med testing.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN