Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M RINCON 4 WIDE

Fjærlett vekt, formidabel slitestyrke.
Endelig en ny versjon av Rincon, og her har det definitivt skjedd ting. Rincon har alltid vært kjent for sin oppsiktsvekkende demping-til-vekt-ratio, og versjon 4 er intet unntak! Men nå kan vi i tillegg skilte med at responsen er enda bedre, takket være oppgraderinger i mellomsålematerialet.
  • I dette nye mellomsåleskummet kombineres fjærlett vekt med god energiretur. Sålestacken har økt med tre millimeter i Rincon 4, og byr dermed på kneppet mer demping enn tidligere versjoner.
  • Yttersålen er i gummiert EVA, som både er lett og slitesterkt. Yttersålen er uthulet under foten for å spare vekt, og formen er noe avrundet i kantene.
  • Passformen har også fått en oppgradering. I Rincon 4 er fotholdet noe bedre uten at det føles for tight eller stramt, snarere bidrar det bare til at foten holder seg godt på plass gjennom hele økta.
  • Såleplattformen er bred og sørger dermed for stabilitet og bakkekontakt i steget, og gjør også at Rincon 4 fint kan egne seg til andre typer aktiviteter enn bare løping.
  • Denne hverdagshelten er rustet for et langt liv på lette føtter
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
M RINCON 4 WIDE
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
NA i hel. NA i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
243 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Tecton X 3 er en
game changer!

Nyheten Tecton X 3 ble lansert akkurat i tide til verdens mest prestisjefylte terrengløp, UTMB i Chamonix. Med hundre prosent PEBA-skum i mellomsålen og oppgradert overdel, har skoen vakt oppsikt i terrengmiljøet. Vi har spurt et knippe utøvere om deres dom etter noen uker med testing.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN